Μικρή θεατρική κατασκευή στη θέση «Τηγάνια» Φισκάρδου.
Σε μικρή απόσταση από την αγορά της πόλης Πανόρμου, βρίσκεται μικρή, λιθόκτιστη θεατρική κατασκευή, η οποία αποτελείται από ορχήστρα και κοίλο προσανατολισμένο προς τα ΒΔ και μία προέχουσα ορθογώνια κόγχη στο ανώτερο εδώλιο.
Το κοίλο αποτελείται από τέσσερις σειρές εδωλίων. Η κατώτερη, που χωρίζεται από τις υπόλοιπες με ένα διάδρομο – διάζωμα φέρει λίθινο ερεισίνωτο (πλάτη), ενώ μπροστά από αυτή διαμορφώνεται χαμηλή βαθμίδα, που θα λειτουργούσε ως υποπόδιο. Η έλευση στα ανώτερα εδώλια διευκολύνεται με μία κλίμακα στα ΒΑ και πιθανόν να υπήρχε μία ακόμη στα ΝΔ.
Ως προς τη χρονολόγηση της θεατρικής κατασκευής, από τα μέχρι σήμερα ανασκαφικά δεδομένα προκύπτει ότι ήταν σε χρήση τουλάχιστον μέχρι τον 3ο μ.Χ. αι.
Η χρήση του μνημείου, λόγω της μη ολοκλήρωσης των ανασκαφικών ερευνών, των μικρών διαστάσεών του, της μορφής του, αλλά και της θέσης του, πολύ κοντά στην αγορά και παράλληλα μεταξύ δύο ταφικών μνημείων της πόλης, παραμένει αδιευκρίνιστη και δεν αποκλείεται να εξυπηρετούσε συγχρόνως διάφορους σκοπούς.
Το μνημείο διατηρείται σε κατάχωση για λόγους προστασίας του.